Sidste nyt om Viborg Naturpark

Viborg Naturpark har sendt denne nyhedsmail ud til alle interesserede.

Kære interesserede i Viborg Naturpark

Vi vil gerne ønske dig en dejlig sommer 😊

Viborg Naturpark har haft en rigtig god start på 2019 bl.a. med afholdelse af Naturparkforum 1. april, Generationsdag i Viborg Børneskov og deltagelse i Viborg Outdoor aktivitetsdag.

Hæftet ”Naturen i din have” er nu trykt, og du kan printe ”faktaark” fra hjemmesiden. Hvis du har lyst til at være med i arbejdet med dette emne, er du velkommen til at blive en del af naturgruppen (skriv til naturpark@viborg.dk).
Hæftet forventes lanceret på bibliotekets ”Grøn dag 2.0” den 21. september (annonceres efter sommerferien, men sæt X i kalenderen allerede nu).

Ny hjemmeside

Vi er netop gået i luften med en ny hjemmeside for Viborg Naturpark. Tjek den ud! – og nyd alle de flotte fotos, som er på.
Du finder den her: https://naturpark.viborg.dk/

Møder i naturparken

Samtidig vil jeg gerne annoncere nogle møder, som du er velkommen til at deltage i, hvis det har din interesse:

• Stier og vandreruter i Naturparken
    Vi skal snakke om de forslag til stier og ruter, der er fremkommet her i foråret. Det omfatter bl.a: Arnbjerg, Skaber Mølle stien, Det grønne Ø, sammenhænge mellem steder (fx by og Nørreådal), kommunens arealer osv.
    Tirsdag den 3. september, 2019 kl. 17 på Viborg Rådhus, lokale M1.3 – tilmeld dig på naturpark@viborg.dk
  • Indvielse af Viborg Børneskov
    Børneskoven ligger i Viborg Naturpark, og vi er selvfølgelig involveret i projektet.
    Fredag den 6. september 2019 (eftermiddag) skal børneskoven indvies. Program og tidspunkt annonceres på Pindle Viborg, samt naturparkens hjemmeside.
  • Koordinationsgruppe for Viborg naturparkprojektet
    Vi planlægger også et møde, hvor vi skal drøfte naturparkprojektets fremdrift og udvikling. Her skal Naturparkforums efterårsmøde planlægges, og vi skal kigge på fremdrift, økonomi, strategi osv.
    Det bliver tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 16 (sted udmeldes senere) – tilmeld dig på naturpark@viborg.dk
Håber noget af det skrevne har fanget din interesse 😊 Rigtig god sommer!